Kehys-Lahti verkkokauppa on avattu

Avaamme verkkokaupan, palvelemaan uusia ja jo olemassa olevia asiakkaitamme, ensivaiheessa valmiskehys- ja kehystystarvikkeiden osalta. Tuotteita lisätään kaupan sivuille kaiken aikaa. Tervetuloa Kehys-Lahden verkkokauppaan! .Ja myös liikkeeseemme Valkeakosken Koskikaraan jos kulkuun sopii!

Yhtenä Suomen vanhimmista kehystysliikkeista päätimme näin 65-vuotisjuhlavuotenamme avata verkkokaupan, palvelemaan uusia ja jo olemassa olevia asiakkaitamme. Meillä Kuva ja Kehys Lahdella on vuosikymmenten kokemus alalta ja haluamme jakaa osaamisemme ja parhaat tuotteemme nyt myös tämän tämän väylan kautta.



Avaamme verkkokauppamme jo nyt vaikkei kaikkia tuotteita ole saatu vielä esille. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme valmiskehys- ja kehystystarviketilausten osalta jo verkkokaupan puolella, juuri tilausten tekemisen joustavuuden vuoksi. Lisäämme kauppaamme tuotteita kaiken aikaa.



Voit liittyä postituslistallemme kuullaksesi alan uusinta tietoa, sekä samalla uusista tuotteista ja tarjouksista muutaman kerran vuodessa.



Tervetuloa Kehys-Lahden verkkokauppaan! ....kuten Kuva ja Kehys Lahdellekin Valkeakosken Koskikaraan!



Valkeakoskella 17.11.2015



Ari Lahti

Lahjakortti